16.10.2021
Security

Web Atominfo.cz jako správce osobních údajů Vás, pokud jste se přihlásili k odběru newsletteru na webových stránkách www.atominfo.cz,  informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

Rozsah a účel zpracování osobních údajů

I. Newsletter

Na základně souhlasu, jenž udělujete při přihlašování odběru newsletteru webu www.atominfo.cz, budou zpracovávány Vaše osobní údaje (tedy údaje Subjektu údajů), a to za níže uvedených podmínek a k níže uvedeným účelům.

1. Jaké osobní údaje mohou být zpracovány?

  • e-mail
  • IP adresa

Emailová adresa či jiné Vaše osobní údaje, které jste v komunikaci ohledně newsletteru použili (jméno a příjmení, korespondenční adresa, telefonní číslo), nebudou webem www.atominfo.cz nijak dále využívány a ani schraňovány.

2. Za jakým účelem budou Vaše osobní údaje zpracovány?

K rozesílání newsletteru www.atominfo.cz. Tento newsletter je rozesílán jednou týdně. Obsahuje přehled článků, které byly na www.atominfo.cz publikovány.

3. V souladu s čím budou Vaše osobní údaje zpracovány?

Osobní údaje čtenářů registrovaných k odběru newsletteru budou zpracovávány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a dalšími obecně závaznými právními předpisy.

4. Jak dlouho web www.atominfo.cz bude Vaše osobní údaje zpracovávat?

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat a uchovávat na základě Vámi uděleného souhlasu po dobu dalších 10 let, případně do odvolání tohoto souhlasu z Vaší strany.

5. Jak a kdy lze odvolat souhlas s odběrem newsletteru www.atominfo.cz?

Souhlas může odběratel newsletteru odvolat kdykoli na základě své svobodné vůle. Toto odvolání může provést na e-mailové adrese atominfo@email.cz, nebo přímo v newsletteru. V každém je totiž možnost kliknutím na odkaz svůj souhlas se zasíláním newsletterů odvolat. Po odvolání souhlasu Vám už newslettery nebudou zasílány.

6. Kdo bude mít k Vašim osobním údajům, uvedeným při registraci k odběru newsletteru, přístup?

K Vašim údajům má přístup pouze provozovatel webu www.atominfo.cz, který bude rozesílat newsletter pomocí serveru MailPoet. Vaše údaje nikdy nepředáváme dalším subjektům a osobám, ani v Česku, ani v zahraničí. Využíváme je výhradně k zasílání e-mailového newsletteru.

7. Co vše prohlašujete souhlasem se zpracováním Vašich osobních údajů?

Při přihlášení k odběru newsletteru webu www.atominfo.cz prohlašujete, že web www.atominfo.cz může za účelem, aby Vám mohl každý týden posílat newsletter, mít ve své databázi emailovou adresu, kterou jste pro zasílání newsletteru uvedli. Tento souhlas muže být, jak bylo uvedeno výše, kdykoli odvolán. A v takovém případě budou obratem vymazány z databáze webu www.atominfo.cz osobní údaje uvedené při registraci.

8. Jak nás můžete kontaktovat?

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit anebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese: atominfo@email.cz.

9. Na co máte právo?

Dle platné legislativy máte v oblasti ochrany osobních údajů právo:

a) vzít souhlas se zasíláním newsletteru kdykoliv zpět
b) požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
c) požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
d) vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
e) požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
f) v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás (kontakt viz výše – bod č. 8) nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

10. Cookies

K provozování webu www.atominfo.cz využíváme cookies – soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti.

II. Kontakty

Když nás kontaktujete prostřednictvím webových stránek, můžete být požádáni o vyplnění nebo poskytnutí určitých údajů o Vás. Těmito údaji mohou být zejména:

(a) Vaše jméno a příjmení,
(b) telefonní číslo,
(c) e-mailová adresa.

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali.

Poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může mít za důsledek neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Web www.atominfo.cz